BRZA LJUBAV.

Novi BMW serije 1.

BRZA LJUBAV.

Novi BMW serije 1.

BRZA LJUBAV.Novi BMW serije 1.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW M140i)

4.8 [4.6]

Maksimalna brzina u km/h (BMW M140i)

250

Kombinirana potrošnja u l/100 km,(BMW M140i)

7.8 [7.1]

Kombinirna emisija CO2 u g/km, (BMW M140i)

179–163

Stvara dojam, zabavan je i odmah se primjećuje. Svojim sportskim dizajnom, dinamičkim karakteristikama vožnje i savršenim povezivanjem, novi urbani junak osvaja poput oluje. Naposljetku, ne samo da je brzi pali i kreće, već je jako brz što se tiče internetske povezanosti - dopuštajući mu da zadovolji sve izazove. To čini malu razliku koja puno znači.

ZA NJIM SE OKREĆU GLAVE.

ZA NJIM SE OKREĆU GLAVE.

Dizajn nove BMW serije 1 može se savršeno opisati jednom riječju: dinamičan. Fascinira iz svakog kuta sa svojim idealnim proporcijama i naglašava svoju beskompromisnu sportsku težnju svakim detaljom. Izuzetno usredotočeni - i svi stvaraju jedinstvenu cjelinu. Bez obzira koju liniju ili izdanje odaberete.

BMW M140i 5-vrata:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 179

Pročitajte više
"S novom bojom karoserije, presvlakama i ukrasnim opcijama zadržava se upečatljivi karakter, a klijentima se nudi više izbora."
Martina Starke, voditeljica odjela dizajna boja karoserije i materijala BMW Automobila

TRAŽI UZBUĐENJA.

TRAŽI UZBUĐENJA.

Čisti užitak vožnje na ravninama. Adrenalin u izobilju sa svakim kutkom. Izravno upravljanje tipičnim za BMW, precizno podešen ovjes i optimalna raspodjela težine osovine nude fascinantno okretan rad. I s Turbo rednim šestero cilindarskim benzinskim motorom ispod poklopca, novi BMW serije 1 ima dinamičnu razinu bez premca u kompaktnom razredu. Vrlo atletski!

Pročitajte više

DIGITALNI IZVORNIK.

DIGITALNI IZVORNIK.

Doživite sljedeću fazu besprijekornog povezivanja: s izuzetno intuitivnim operativnim konceptom, inteligentnim sustavima pomoći i jedinstvenim digitalnim uslugama u ovoj klasi, koji osiguravaju neusporedivo iskustvo u vožnji. A pomoću aplikacije koja povezuje vaše vozilo s vašim pametnim telefonom, otvaraju se posve nove mogućnosti u pitanjima sastanaka i planiranja ruta, poslovne komunikacije i zabave.

Pročitajte više
"Dopuštamo našim klijentima da odaberu alat rada s kojim se osjećaju najudobnije."
Holger Hampf, voditelj odjela dizajna korisničkog iskustva (Design User Experience)

IGRA SNAGOM.

IGRA SNAGOM.

BMW M140i xDrive je temperament u svom najčišćem obliku: spektakularna izvedba od 0 do 100 u 4,4 sekundi. Pogonjen M Performance TwinPower Turbo rednim šesterocilindarskim benzinskim motorom s impresivnih 340 KS. Opremljen brojnim komponentama visokih performansi za neograničenu zabavu u vožnji. To ne samo da uzrokuje ubrzanje pulsa, ali će također zajamčeno izmamiti osmijeh.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO₂.

  • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

    Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

    Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

    Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.