Linije i oprema BMW-a serije 1 (3 vrata)

ODABERITE SA STILOM.

Linije i oprema BMW-a serije 1 (3 vrata).

ODABERITE SA STILOM.

Linije i oprema BMW-a serije 1 (3 vrata).

Trendovi su za svakoga. Međutim, stil je posve osobna stvar. A osobnost se u BMW-u serije 1 može u potpunosti izraziti. To omogućavaju BMW-ove linije opreme Sport i Urban. A sportski se duh ističe paketom M Sport. Originalnim BMW dodacima vozilo možete opremiti po svojoj želji.

ODABERITE SA STILOM.Linije i oprema BMW-a serije 1 (3 vrata).

Trendovi su za svakoga. Međutim, stil je posve osobna stvar. A osobnost se u BMW-u serije 1 može u potpunosti izraziti. To omogućavaju BMW-ove linije opreme Sport i Urban. A sportski se duh ističe paketom M Sport. Originalnim BMW dodacima vozilo možete opremiti po svojoj želji.

LINIJA URBAN.

Svježiji, moderniji i ekskluzivniji – linijom Urban svojem BMW-u serije 1 s trojim vratima podarite nešto što se rijetko viđa na cestama: vlastitu osobnost.

 • Vanjština

  Linija Urban diči se privlačnim 16-inčnim lakometalnim kotačima s V krakovima 411. BMW-ova maska ima mat srebrnaste vertikalne letvice i sjajno kromiran okvir pa privlači poglede na prednji dio vozila. Prednji otvori za zrak sjajne su crne boje i – baš poput stražnjeg branika – imaju istaknutu prečku mat srebrnaste boje. Letvica po sredini ulaza za zrak na prednjem braniku sjajne je crne boje. Na prednjem lijevom i desnom boku vozila istaknut je natpis “Urban Line”.
  Ekskluzivna alternativa linije Urban su 17-inčni dvobojni srebrni lakometalni kotači s V krakovima 412, a dostupne su i druge vrste naplataka.

 • Unutrašnjost

  I prije nego što uđete u vozilo, daljinski upravljač s elegantnim biserasto kromiranim detaljima nagovještava uzbuđenja koje slijede. Kad otvorite prednja vrata, pogled vam istog trenutka privuku gazišta pragova s aluminijskim umecima i natpisom “BMW Urban”.
  Putnici udobno sjede na elegantnim sjedalima presvučenima kombinacijom tkanine i kože u srebrnoj/biserastosivoj kombinaciji 'Path'. Crne akrilne ukrasne letvice s mat srebrnastim detaljima u kombinaciji s opuštajućom mješavinom izravne i neizravne rasvjete – ambijentalnih svjetala, osvijetljenih ručica vrata i rasvjete prostora za noge – pridonose luksuznom ozračju unutrašnjosti automobila. Boja svjetlosti može se s plave prebaciti na narančastu. Naslon za ruke s mogućnošću kliznog namještanja također pridonosi izvanrednom osjećaju udobnosti vozača i suvozača, a sportski kožnati upravljač vozaču omogućava da uživa i posve iskoristi preciznost BMW-ova ovjesa.
  Kao alternativa dostupna su sjedala u crno-srebrnoj kombinaciji tkanine i kože 'Path' s oblogama od akrila s umecima i mat srebrnastim letvicama.

LINIJA SPORT.

BMW serije 1 sa trojim vratima i opremom linije Sport krasi još više sportskog duha i izgleda poput pravog trkača. Zasluge za to ponajprije pripadaju brojnim izmjenama na vanjskom i unutarnjem dijelu vozila.

 • Vanjština

  Linija Sport diči se dinamičnim 16-inčnim lakometalnim kotačima sa zvjezdastim krakovima 376. BMW-ova maska ističe se kromiranim okvirom, a njezine letvice i drugi upečatljivi dizajnerski detalji – primjerice ukrasna letvica na stražnjem braniku i otvori za zrak sprijeda – sjajne su crne boje.
  Crno kromiran završetak ispušne cijevi i natpis “Sport” na prednjim bokovima vozila još su jedna naznaka dinamičnog sportskog pedigrea BMW-a serije 1.
  Model linije Sport opcijski može biti opremljen ekskluzivnim lakometalnim 17-inčnim kotačima sa zvjezdastim krakovima tipa 379, a dostupne su i druge vrste naplataka.

 • Unutrašnjost

  Kad otvorite prednja vrata, pragovi s aluminijskim umecima – na kojima je otisnut logotip “BMW Sport” – prvi su znak dinamičnog ozračja modela linije Sport. Vozača i suvozača podupiru optimalno oblikovana sportska sjedala presvučena antracitnocrnom tkaninom “Corner” s crvenim detaljima. Sjajne crne ukrasne letvice s koraljnocrvenim umecima uz opuštajuću mješavinu izravne i neizravne svjetlosti – primjerice ambijentalne rasvjete te rasvjete kabine i prostora za noge – stvaraju dinamično, ali istodobno vrlo spokojno ozračje. Boja svjetlosti može se iz bijele promijeniti u narančastu.
  Naslon za ruke s mogućnošću kliznog namještanja također pridonosi izvanrednom osjećaju udobnosti vozača i suvozača, Vrlo ugodan kožnati upravljač Sport s crvenim kontrastnim šavovima vozaču u svakom trenutku nudi potpun nadzor nad vozilom. Instrumenti su posebno oblikovani te imaju crvene detalje i finije podijeljenu skalu, pridonoseći tako sportskom ozračju unutrašnjosti. Sportski izgled upotpunjuje ključ s crvenim detaljima.
  Na raspolaganju su i opcijska sportska sjedala s antracitnocrnom tkaninom “Corner” i sivim detaljima te sjajne crne ukrasne letvice s mat srebrnim umecima.

PAKET M SPORT.

Ekstremni sport prenesen na cestu: s paketom M Sport sportski karakter BMW-a serije 1 s trojim vratima vidljiv je na prvi pogled – izvana i iznutra. Detalji aerodinamičkog M paketa i ovjes M Sport (dio paketa) vozilu podaruju neodoljivo sportski duh.

 • Vanjština

  Zahvaljujući ovjesu M Sport i 17-inčnim M lakometalnim kotačima s dvostrukim krakovima tipa 383 M i gumama različitih dimenzija sprijeda i straga, paket M sport izvanredno odgovara zahtjevima vozača koji vole dinamičnu vožnju. Aerodinamički M paket s branicima i pragovima u boji karoserije te umetkom stražnjeg difuzora u ekskluzivnoj metalik tamnosivoj boji pridonosi sportskom duhu vozila. Svaki dio dvostruke maske s kromiranim okvirom ima devet vertikalnih prečki sjajne crne boje. Sportski izgled upotpunjuju sjajni sivi elementi iz Shadow palete kolekcije BMW Individual poput ukrasnih letvica, bočnih okvira, obruba prozora te osnovice i kućišta vanjskih zrcala sjajne crne boje. Završetak ispušne cijevi sjajno je kromiran. Dinamičke ambicije BMW-a serije 1 u izvedbi M Sport ističu i pločice s logotipom M na prednjim bokovima vozila. Za automobil opremljen paketom M Sport posebno je osmišljena ekskluzivna metalik plava boja Estoril.
  Paket M sport alternativno može biti opremljen standardnim ovjesom ili prilagodljivim M ovjesom, uz 18-inčne M lakometalne kotače s dvostrukim krakovima 461 M srebrne ili metalik željeznosive boje s gumama različitih dimenzija sprijeda i straga.

 • Unutrašnjost

  Sportska sjedala paketa M Sport u kombinaciji su crne tkanine i alkantare Hexagon s kraljevskimodrim kontrastnim šavovima i u ekskluzivnoj M izvedbi. Sjedala maksimalno podupiru vozača i suvozača, a klizni naslon za ruke pobrinut će se za još više udobnosti. Antracitnocrna obloga krova iz palete BMW Individual i unutarnje aluminijske letvice Hexagon s mat plavim detaljima odlično su usklađeni s dinamičkim svojstvima vozila. Kožnati M sportski upravljač s trima krakovima, osloncem za palce i gumbima za odabir brojnih funkcija vozaču u svakom trenutku omogućava potpun nadzor nad vozilom. Upravljač ima promjer od 373 milimetra, ukrašen je amblemom M i presvučen crnom kožom 'Walknappa' s crnim šavovima. Instrumenti imaju finije podjele i pridonose sportskom ozračju automobila, a ključ s detaljima plave boje Estoril u svakom trenutku zorno pokazuje vozačevu strast za dinamičnom vožnjom, čak i kad se nalazi izvan vozila.
  Mješavina izravne i neizravne rasvjete, primjerice svjetla u unutrašnjosti i rasvjete prostora za noge, pridonosi privlačnosti interijera, a boja svjetlosti može se iz bijele promijeniti u narančastu.
  Unutarnje aluminijske ukrasne letvice Hexagon mogu imati i detalje sjajne crne boje, a na raspolaganju su i druge opcije uređenja unutrašnjosti.

Paketi opreme

PAKETI OPREME.

Paketi BMW opreme prvi su odabir kad je riječ o posebnim dodacima za vaš BMW serije 1. Upitajte vašeg BMW trgovca koji su paketi dostupni u vašoj zemlji ili to istražite konfiguratorom na nacionalnim BMW internetskim stranicama.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Originalnim BMW dodacima možete istaknuti individualni stil vašeg BMW-a serije 1. I dodatno povećati njegovu svestranost i prilagodljivost. Ovdje ćete pronaći bogat asortiman visokokvalitetnih i praktičnih proizvoda.

 • Transport i prtljaga

  Moderna BMW-ova krovna kutija 320 bijele i antracitnocrne boje nudi prostor za čak pet pari alpskih skija do 185 centimetara, a može se upotrijebiti sa svim sustavima BMW-ovih krovnih nosača. Otvara se s obje strane i sa svake strane ima trostruku središnju bravu, pa je skije lako utovariti i u kutiji su dobro zaštićene od krađe.
  Univerzalan nosač idealan je za prijevoz svih vrsta predmeta. Zahvaljujući četirima slobodno namjestivim držačima, četirima ušicama za pričvršćivanje vrpci i dvama remenima za zatezanje, čak se i jako velike, glomazne stvari mogu sigurno učvrstiti i transportirati.
  BMW sjedalo Junior za skupinu 2/3 crne/plave boje “raste“ s djetetom i poslužit će vam iznimno dugo, za djecu od otprilike tri do dvanaest godina (težine između 15 i 26 kilograma). Učvršćuje se sigurnosnim pojasom na tri točke ili na sidrišna mjesta sustava ISOFIX, što znači da sjedala nude povećanu stabilnost. Patentirani zračni jastuci i visoki potpornji u naslonima za glavu istodobno nude najbolju zaštitu od bočnih udaraca glave. Kut naslona može se mijenjati, pa dječje sjedalo odlično pristaje u svako automobilsko sjedalo. Sklapanjem naslona sjedalo je lako izvaditi i upotrijebiti izvan vozila.
  Držač ili nosač za Apple iPad 2, 3 ili 4 s ugrađenim USB priključkom i priključkom za punjenje. Jednostavno se umeće u osnovni nosač (neophodan za uporabu) i vadi pritiskom na gumb. Apple iPad lako se umeće u okvir koji se okreće za 360 stupnjeva. Može ga se postaviti u različite položaje, pa putnici na stražnjim sjedalima uvijek dobro vide zaslon i mogu u opuštenu položaju gledati filmove ili komunicirati preko interneta (samo s opcijom BMW Car Hotspot). Držač sa stražnje strane ima nožicu pa vam može poslužiti i izvan vozila.
  Nosač za bicikle/električne bicikle na kuki za vuču lagan je ali stabilan i nosi teret do 60 kilograma. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a ponijet će dva obična ili električna bicikla (može se i produljiti za prevoženje triju bicikala). Zahvaljujući njegovoj funkciji naginjanja u svakom trenutku možete jednostavno pristupiti prtljažniku.

 • Lakometalni kotači

  Visokokvalitetni 19-inčni lakometalni dvobojni sivi kovani naplaci sa zvjezdastim krakovima 660 s prednje su strane sjajno uglačani. Komplet od četiri kotača s elektroničkim sustavom za nadzor tlaka u gumama i s run-flat gumama različitih veličina sprijeda i straga; prednji naplatci 7,5J x 19 s gumama 225/35 R19 88Y XL RSC, stražnji naplatci 8J x 19 s gumama 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Tu su i vrhunski 19-inčni dvobojni crni lakometalni naplaci s dvostrukim krakovima i crvenim rubom koji nude iznimno sportski dojam. Komplet od četiri kotača s elektroničkim sustavom za nadzor tlaka u gumama i s run-flat gumama različitih veličina sprijeda i straga; prednji naplatci 7,5J x 19 s gumama 225/35 R19 88Y XL RSC, stražnji naplatci 8J x 19 s gumama 245/30 R19 89Y XL RSC.

 • Dodaci za vanjštinu i unutrašnjost

  Savršeno skrojeni i otporni, elegantno dizajnirani podni tepisi Urban uzdignutih rubova štite prostor za noge od vlage i prljavštine te sprečavaju da vam se stopala smoče. Crni tepisi namijenjeni prostoru za noge sprijeda savršeno se uklapaju u unutrašnjost.
  BMW-ova LED gazišta pragova ne zahtijevaju dodatno ožičenje i njima se upravlja baterijama i magnetskim prekidačima. Slova “BMW“ sviijetle u bijeloj boji, a površina oko njih je od brušenoga nehrđajućeg čelika.
  Inovativan Head-Up zaslon projicira navigacijske savjete i trenutačne informacije o vozilu na proziran zaslon izravno u vozačevu vidnom polju. Lako ga je čitati u svim uvjetima, čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Informacije o vozilu - primjerice mjerač goriva, prikaz tempomata, ograničenja brzine ili upozorenja na led - prikazuju se na zaslonu što vozaču omogućava da se potpuno usredotoči na promet. Zahvaljujući tome povećavaju se i sigurnost i udobnost. Head-Up zaslon može se vrlo brzo montirati u garaži s pomoću jedva vidljivog kabela i kad god to poželite možete ga ponovno maknuti. Podešenja zaslona i sve informacije koje se na njemu prikazuju mogu se nadzirati uporabom posebno razvijene aplikacije BMW Head-Up Screen. BMW Head-Up zaslon navigacijske podatke prima preko WiFi veze uporabom aplikacije koju su zajedno razvili Garmin i BMW, a korisnik je mora instalirati na svoj pametni telefon. Besplatna nadogradnja navigacijske aplikacije dostupna je jednom godišnje. Obje aplikacije su besplatne te dostupne za Android i za iOS.
  Elegantnim i praktičnim BMW Bluetooth slušalicama može se upravljati gumbima ili glasovnom kontrolom u suradnji s kompatibilnim mobitelom čime je zajamčena najviša razina sigurnosti. Silikonske slušalice mogu se nabaviti u tri veličine, a opcijske kukice koje se stave oko uha nosiocu će osigurati dodatnu udobnost.
  Proizvodi BMW Natural Air najpraktičniji su način da osvježite unutrašnjosti automobila. Mirisne štapiće možete staviti u poseban držač koji se brzo i jednostavno pričvrsti za svaki BMW ventilacijski otvor. Štapići su zamjenjivi, a intenzitet mirisa može se ručno podesiti. Početni paket BMW Natural Air uključuje držač (bojom usklađen s unutrašnjošću vozila) i po jedan štapić za svaki od sljedećih mirisa: Purifying Green Tea, Energizing Tonic, Balancing Amber, Harmonizing Flowers, Sparkling Raindrops i Vitalizing Woods. Za ugodnu atmosferu u automobilu pobrinite se mirisima dobivenima iz prirodnih eteričnih ulja i proizvedenima ekskluzivno za BMW.
  Etui za ključ Urban kombinira visokokvalitetnu kožu s inovativnim metalnim detaljima i savršeno ističe dinamičan karakter vozila. Ključ odlično pristaje u etui u kojem je najbolje zaštićen od ogrebotina, a iz njega se vrlo jednostavno vadi. U crnoj/sivoj boji odlično se uklapa u dizajn linije Urban.